Крем супа от тиква с индийско орехче

29/03/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 147
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в маслото. Добавят се нарязаните на кубчета тиква, картофи, чесънът, бульонът, черният пипер и солта.

Вари се до омекване на зеленчуците. Супата се оставя да изстине и се пасира. Добавят се лимоновият сок и млякото.

Супата се затопля, но не трябва да кипва. Сервира се със сметана и се поръсва с индийско орехче.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар