Гъбена крем супа с мащерка и джоджен

01/03/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 291
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват, нарязват и се задушават в маслото. Добавя се мащерката и брашното.

При непрекъснато бъркане се налива бульонът. Супата се поръсва със сол и черен пипер и се оставя да поври 15 минути.

След това се пасира и се сервира гореща, поръсена с нарязания на ситно джоджен.подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!