Руска окрошка

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Руска окрошка1 / 2
16/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • говеждо месо - 200 г
  • кисели краставички - 4 бр.
  • лук - 1 глава
  • сметана - 100 г (заквасена)
  • яйца - 4 бр.
  • горчица - 1 с.л.
  • захар - 1 щипка
  • копър - 1 с.л. (нарязан)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата и месото се сваряват поотделно. След като изстинат, се нарязват на кубчета заедно с краставичките и лука.

Добавя се сметаната, посолява се и се поръсва с копъра.

Сместа се разбърква добре и се сервира студена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: