Картофи соте с чесън

17/02/2014
Aq
отAqНовак1826
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 713
  • Преглеждания за месеца137
  • Преглеждания за седмицата39
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и нарязват на шайби с дебелина 6-7 мм.

Сваряват се във вода или най-добре в пароварилна камера (важно е да не се преваряват).

След това се запържват в маслото до зачервяване и от двете страни.

Поръсват се с чесновия прах и ситно нарязания магданоз.подобни рецепти тук

5 6
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Иван
Иван
02.05.2015 21:42
Бях прочел съвет в един сайт - бодеш картофите от време на време с вилица. Когато можеш лесно да набучиш картофа с вилицата - значи са готови
0
1
Георги
Георги
27.12.2014 22:51
Напишете колко да се варят бе тъпанари. Какво значи да не се преварят.
6
10
Ioanna
Ioanna
05.11.2014 18:29
Колко време ги варихте, защото аз ги пробвах, но после не искаха да се опържат и седяха като задушени, незнам дали не ги бях преварила или просто не ми се поьучиха. Гледах от тази рецепта и не ги бях нарязала нито тънко, нито дебело...
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв