Крем супа от грис

10/03/2014
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 044
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • грис - 1 2/3 ч.ч. (250 г)
  • сирене - 1 ч.ч. (125 г), Пекорино
  • магданоз - на ситно
  • яйца - 2 бр.
  • бульон - 2 л, зеленчуков
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето, грисът, яйцата и магданозът се смесват. Кипва се бульонът и постепенно му се добавя от сместа с гриса, като се бърка непрекъснато.

Оставя се да къкри на тих огън около 5-10 мин., като се разбърква често.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар