Неаполитанска супа от печурки

30/03/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 611
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, гъбите и чесънът се нарязват и задушават в маслото. Добавя се брашното и след 1 минута се залива с бульона и млякото.

Оставя се да се вари половин час на слаб огън.

Готовата супа се поръсва със сол, черен пипер и нарязан на ситно магданоз. Сервира се гарнирана със сметана.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар