Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Лук със сирене

Лук със сирене

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Лук със сирене1 / 2
02/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • лук - 5 глави
  • сирене - 300 г
  • бяло вино - 6 с.л.
  • масло - 4 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • черен пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето се нарязва на парчета, а лукът - на колелца.

Нареждат се на пластове в тенджера заедно с маслото и счуканият чесън. Поръсва се с черен пипер и се залива с виното.

Оставя се на слаб огън да се задуши за 15 минути. Ястието се сервира топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: