Пасирана супа от овесени ядки и сирене

07/06/2014
Кристина Черниковаот Кристина ЧерниковаИноватор / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо851
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

  • сирене – 100 г
  • овесени ядки – 50 г
  • моркови – 40 г
  • целина – 40 г
  • брашно – 20 г
  • прясно мляко – 100 мл
  • масло – 100 г
  • яйца – 1 бр.
  • магданоз – 1 стрък
  • сол – на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варете овесените ядки в 6 ч.ч. вода, докато омекнат. Сварете зеленчуците и ги пасирайте с овесените ядки.

Сгъстете получената смес с брашното, като я оставите на умерен огън още 5 минути.

Овкусете супата със сол, свалете я от котлона и я застройте с млякото и яйцето.

Натрошете сиренето и го прибавете заедно с маслото в супата. Накрая поръсете с наситнен магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар