Пасирана супа от овесени ядки и сирене

07/06/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 074
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варете овесените ядки в 6 ч.ч. вода, докато омекнат. Сварете зеленчуците и ги пасирайте с овесените ядки.

Сгъстете получената смес с брашното, като я оставите на умерен огън още 5 минути.

Овкусете супата със сол, свалете я от котлона и я застройте с млякото и яйцето.

Натрошете сиренето и го прибавете заедно с маслото в супата. Накрая поръсете с наситнен магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар