Арабско реване с прясно мляко и яйца

18/05/2009
Ашар
отАшарНовак
"Екзотичен арабски десерт с дъх на Ориент и приказки от 1001 нощ "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо39 949
  • Преглеждания за месеца542
  • Преглеждания за седмицата78
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

4 - те яйца се разбиват с 1 ч. ч. захар. Прибавят се 1 ч. ч. брашно, бакпулвер, ванилии. Пече се в намаслена и покрита с брашно тава.

За сиропа: Прясното мляко се сварява с 2 ч. ч. захар и ванилия.

Реването си залива и нарязва.

подобни рецепти тук

5 9
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Тоди
Тоди
03.12.2013 17:13
Абсолюно не е арабското реване!!!
4
0
Михаела
Михаела
26.10.2013 21:53
Оценката се е получила 5 от 5 поради това, че не съм й обърнала внимание
0
1
Клаудия
Клаудия
19.11.2012 16:41
защото всяка фурна е различна, предполагам. Ако фурната ти пече повече от едната страна, после може да обвиниш, че са били много градусите
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!