Кюфтенца с червено цвекло

01/04/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 733
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • кайма - 500 г
  • картофи - 1 бр.
  • сметана - 70 мл (течна)
  • яйца - 2 бр. (само жълтъци)
  • цвекло - 3 с.л. (настъргано)
  • каперси - 1 с.л.
  • магданоз - 8 - 9 стръка
  • сол - ½ ч.л.
  • черен пипер - ½ ч.л.
  • олио - 150 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват, отцеждат се и се пасират. Добавят се каймата, сметаната, солта, черният пипер, червеното цвекло, намачканите каперси и нарязаните на ситно магданоз и лук.

Всичко се разбърква добре и се оформят кюфтета. Запържват се с загрятата мазнина.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар