Пълнени картофи с бекон и печурки

25/02/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 914
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • картофи – 5 бр.
  • бекон – 6 парчета
  • печурки – 15 бр.
  • зелен лук – 3 стръка
  • сметана – 10 с.л.
  • олио – 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват, нареждат се в тава, покриват се с алуминиево фолио и се запичат във фурна на 200 градуса.

Беконът се нарязва на кубчета и заедно с нарязаните гъби се запържва в мазнина. Когато се свали от огъня, се добавя нарязаният на ситно лук.

Картофите се срязват накръст и се натискат. В средата се слага сместа с бекона и гъбите и се залива със сметаната. Ястието се сервира топло.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар