Пилешки рула с наденица

01/04/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо805
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 4 бр.
  • наденица - 200 г
  • чесън - 1 скилидка
  • зелен фасул - 100 г
  • масло - 2 с.л.
  • черен пипер - ½ ч.л.
  • сол - ½ ч.л

Начин на приготвяне

Бутчетата се обезкостяват, като се внимава месото да остане на цели парчета. Начукват се и се напълват с бланширан зелен фасул, нарязана на ситно наденица и счукан чесън.

Поръсват се със сол и черен пипер и се навиват на рула. Всяко руло се завива в парче алуминиево фолио, намазано с масло и се запича във фурната на 200 градуса.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар