Чипс от пащърнак

21/02/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 897
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пащърнакът се измива, подсушава се и се нарязва на тънки ленти/кръгчета. Оставят се да засъхнат още малко.

Изпържват се в загрятата мазнина и се оставят да се отцедят. Поръсват със сол и се сервират.

По същия начин може да приготвите чипс от червено цвекло.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ади
Ади
13.12.2015 20:22
Ооооо, страхотно, имам килограми пащърнак и цвекло, правя си салати, супи, но сега ще пробвам и чипс...
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!