Скумрия с праз, ориз и маслини

22/02/2014
Илария
отИларияМастър Шеф37211203
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо815
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате рибите и ги овкусявате със сол и черен пипер.

Режете праза на колелца и го слагате в широка тенджера. Задушавате с олиото и малко вода. Като поомекне, прибавяте ориза и задушавате още около 5 минути. Подправяте със сол и черен пипер. Заливате с 4 чаши вода.

Когато сместа заври, прибавяте рибата и оставяте да ври на тих огън около 30 минути.

Накрая слагате вътре маслините, отстранявате от огъня и оставяте ястието под похлупак за около 15 минути. След това сервирате.подобни рецепти тук

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар