Московски понички

09/03/2014
явор от явор Новак
"Който не е опитвал московски понички, все едно никога не е ял понички "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции15
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо36 477
  • Преглеждания за месеца433
  • Преглеждания за седмицата97
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг3,6 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесете твърдо тесто от посочените продукти.

Разточете кора с дебелина 1 см и изрежете понички с кафена чашка.

Пържете в съд с 1 см олио в него до зачервяване.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 5
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

ralica
ralica
07.11.2015 21:29
napravix gi poluchixa se kato na kartinkata no ne se opurjixa otvutra ostana testo a gi purjix na slabo na kakvo se dulji da ostavat surovi
1
1
debil4e
debil4e
12.10.2015 15:26
Не станаха. Моля напишете реалното количество брашно, с даденото в рецептата е невъзможно да се омеси твърдо тесто. Второ отбележете с какво гасите содата. И ако може обяснете как пържите твърдо гесто с такава дебелина без да почернее за секунди.
1
0
Николай
Николай
28.02.2015 11:43
На нищо не станаха .
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв