Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Панирана салвия

Панирана салвия

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Панирана салвия1 / 2
29/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • салвия - 40 бр.
  • брашно - 2 с.л.
  • яйца - 1 бр., разбито на пяна
  • галета - 1 1/2 ч.ч. (180 г)
  • олио - 2 ч.ч. (500 мл), за пържене
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Листата на градинския чай се овалват в брашно, а после в яйцето и галета.

Пържат се на порции от двете страни в силно загрято олио.

Вадят се с решетъчна лъжица. Осоляват се.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: