Панирани пълнени яйца

23/05/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
"Предлагаме Ви да опитате това кулинарно вълшебство Панирани пълнени яйца с изненадващ пълнеж!"
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 428
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се режат на половинки по дължина, като се вадят жълтъците. Маслото, каперсите и жълтъците се смесват.

Всяка половинка от яйцата се пълни със сместа.

Яйцата се потапят в бешамеловия сос, а след това в галета.


Пържат се в сгорещения зехтин около 7 мин. Изцеждат се добре върху кухненска хартия.
подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Diana
Diana
05.05.2016 07:40
Допадна ми много идеята. Моника мисля, че каперсите могат да се заменят с кисели краставички.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
05.05.2016 04:56
Интересно звучи, но живея в малък град и никъде няма каперси..ще пробвам с друга плънка но по посочения начин.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв