Салата от ананас и пъпеш

29/06/2014
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо201
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъпешът се бели и реже на половинки. Едната му част се реже на кубчета, а другата на тънко.

Ананасът се реже на на тънки филии, които се прехвърлят в подходяща чиния за сервиране, а върху тях се прехвърля пъпешът.

Отгоре се добавя свареният фасул, кубчетата пъпеш, чери доматчетата, чушката.

Сосът: Лимоновият сок, зехтинът, магданозът и капчиците Табаско се смесват добре. Добавя се сол по желание. Салатата се залива със соса.
подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар