Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Банички»Банички с пушен бекон

Банички с пушен бекон

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Банички с пушен бекон1 / 2
11/07/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
"Баничките със сирене са за аматьори, трябва да опитате банички с пушен бекон и пармезан, за да знаете за каква вкусотия говорим"

Необходими Продукти

  • кори - 1 пакет
  • зехтин
  • бекон - пушен 200 гр.
  • яйца - 5 бр.
  • сметана - заквасена 100 мл.
  • пармезан - 100 гр.
  • зелен лук - 2 пера
  • горчица - 1 ч.л.
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът и лукът се режат на дребно, даже могат да се пуснат в блендер, към тях се добавят сметаната, 4 яйца, настъргания пармезан или каквото друго сиренце има, горчицата и пипера и сместа се разбърква добре.

Намазвате тавата със зехтина и в нея редите навитите на рулца банички, в всяко от които сте сипала по 3 лъжици плънка.

Накрая намазвате с едно разбито яйце и пъхате тавичката в силно нагорещената фурна.

Баничките са готови след като придобият червеникаво - кафяв цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: