Пилешка супа по испански

09/04/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции9
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 004
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото заедно с нарязаните чушки се сварява в бульона с ригана, чесъна и солта. Месото се изважда и нарязва, а бульонът се прецежда.

Зеленият лук се нарязва и запържва в мазнината. Залива се с бульона и се добавят нарязаните на кубчета домати и месото.

Сипват се лимоновият сок, кориандърът, черният пипер и препечените и нарязани на лентички тортили. Супата се вари още 3 минути и се сваля от котлона. Сервира се гореща.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар