Италианска зеленчукова супа с босилек

09/08/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции9
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо927
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шунката и беконът се нарязват на кубчета и се запържват в мазнината.

Добавят се отцедените фасул и грах. Заливат се с бульона и супата се оставя да къкри на слаб огън.

Добавят се нарязаните на дребно моркови, тиквички, праз лук, лук, чесън. Добавят се солта, черният пипер и дафиновият лист.

Когато зеленчуците омекнат, се сипват нарязаните домати и оризът.

Вари се до готовност и се сваля от котлона. Готовата супа се поръсва с босилек и настърган кашкавал.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар