Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пилешка Супа»Китайска пилешка супа с шунка

Китайска пилешка супа с шунка

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Китайска пилешка супа с шунка1 / 2
25/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 400 г бяло
  • шунка - 200 г
  • бамбук - 100 г връхчета
  • вино - 1 с.л.
  • олио - 1 с.л.
  • бульон - 800 мл
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се сварява в малко вода и се нарязва на ситно.

Добавят се нарязаните шунка и бамбук и се заливат с бульона.

Обира се пяната, която се получава при варенето и се добавя виното, олиото и солта.

Готовата супа се сервира гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: