Сос за дивеч

02/02/2009
Владо
отВладоНовак
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 371
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава се сосът да не се разреди.
Посолява се на вкус.

подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар