Сос за дивеч

02/02/2009
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 771
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • мармалад - от шипки или малини 100 гр.
  • горчица - 1 с.л.
  • червено вино - 100 мл.
  • коняк - 50 мл.
  • сок - от сварени портокалови и лимонови кори
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава се сосът да не се разреди.
Посолява се на вкус.

подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар