Шницели с патладжани

10/03/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо542
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Предварително загрявате фурната на 220 градуса.

Премахнете и изхвърлете дръжката на патладжана и го надупчете с помощта на вилица. Поставете го в намаслена тавичка и изпечете за около 30 минути, докато омекне. Изстудете патладжана и го обелете, след което го нарежете.

Смесвате патладжана с моцарелата, магданоза, чесъна, галетата, брашното и яйцата в голяма купа. Подправете сместа и с мокри ръце, с помощта на лъжица оформете шницелите.

Загрявате олиото в голям тиган и пържите шницелите, докато станат кафяви от двете страни. Подсушете с попивателна хартия и ги поднасяте топли или изстудени.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар