Бутер Калцоне

04/07/2010
"Калцонето е като шоколадово яйце с изненада, само че за възрастни, и е без шоколад Споменахме ли, че изненадата е вкусна?"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо28 455
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • бутертесто - 1 опаковка
  • шунка - варена 150 гр.
  • домати - 2 бр.
  • кашкавал - пущен 200 гр.
  • маслини - без костилки 50 гр.
  • маргарин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточваме тестото и нареждаме филийките шунка.

Върху нея слагаме резените домати и отгоре кашкавала, маслините.

Покриваме с другия блат бутер тесто. Завиваме краищата. Намазваме с маргарин или олио.

Печем в нагрята фурна на 220° около 15-20 мин.
подобни рецепти тук

5 9
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Мери
Мери
08.06.2014 19:56
Понякога си мисля че има много невежи жени и се питам като са толкова невежи в готвенето защо въобще коментират да се излагат.
Браво на автора супер рецепта.
1
1
МАРИЯ
МАРИЯ
14.08.2013 19:55
БУТЕР ТЕСТО СЕ ТОЧИ,АКО Е С ДОБРО КАЧЕСТВО НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ.ПО ЛЮБИМИЯ МИ КУЛИНАРЕН КАНАЛ ИМА ПРЕДАВАНЕ НАРЕЧЕНО "ПЕКАРНАТА НА РУДОЛФ",МНОГОКРАТНО СЪМ ВИЖДАЛА МАЙСТОР-СЛАДКАРЯ РУДОЛФ ВАН ВЕЕН ДА ТОЧИ МНОГОЛИСТНО ТЕСТО :)
2
1
тео
тео
14.08.2013 18:49
бутер тестото се разто4ва малко, ина4е бухва прекалено много. Така е подходящо за тригуни, но за пица трябва да се разто4и малко
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв