Орехов чийзкейк с овесени бисквити

08/04/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 152
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Надробените бисквити се смесват с ореховите ядки и разтопеното масло. Сместа се разпределя по дъното на подходяща форма, пече се около 10 минути на 175 градуса и се оставя да изстине.

Смесват се разбитото сирене, захарта, яйцата, ванилията, брашното и сметаната. Всички продукти се разбиват, докато се получи пухкав крем. С него се намазва блатът и се пече около 60 минути на 160 градуса.

През това време се слагат в тенджера ореховите ядки и кондензираното мляко. Сместа се разбърква няколко минути и се отдръпва от огъня. Изстиналият чийзкейк се намазва с ореховото мляко и се оставя в хладилник за няколко часа.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар