Пене със сьомга и кедрови ядки

10/03/2014
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо348
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В по-голям съд сложете вода и сварете пенето на умерен котлон. През това време запържете без мазнина кедровите ядки за няколко минутки.

4-5 минути преди да извадите пенето добавете към него сьомгата, за да се свари. След това я извадете и нарежете на дребно. Изцедете пенето.

В същия съд за готвене загрейте сметаната, върнете обратно пенето, сьомгата и добавете маслините. Овкусете сол и черен пипер, разбъркайте добре и поднесете веднага. Може да добавите и рукола.
подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар