Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Пене със сьомга и кедрови ядки

Пене със сьомга и кедрови ядки

Пене със сьомга и кедрови ядки1 / 2
10/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2-3

Необходими Продукти

  • сьомга - 300 г филе
  • спагети - 200 г пене
  • сметана - 100 мл
  • маслини - 150 г черни
  • кедрови ядки - 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В по-голям съд сложете вода и сварете пенето на умерен котлон. През това време запържете без мазнина кедровите ядки за няколко минутки.

4-5 минути преди да извадите пенето добавете към него сьомгата, за да се свари. След това я извадете и нарежете на дребно. Изцедете пенето.

В същия съд за готвене загрейте сметаната, върнете обратно пенето, сьомгата и добавете маслините. Овкусете сол и черен пипер, разбъркайте добре и поднесете веднага. Може да добавите и рукола.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: