Зеленчуков бульон

15/03/2014
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции1.5 л
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо449
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зехтинът се загрява, прибавя се лукът, морковът, празът, целината, доматът и магданозът. Задушава се около 5 мин.

Прибавят се зърната от черния пипер, карамфил и дафинов лист. Осолява се.

Водата се изсипва и се оставя да къкри около час. Изцежда се през мрежеста цедка, зеленчуците се отстраняват.

подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар