Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Херинга с горчица и хрян

Херинга с горчица и хрян

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Херинга с горчица и хрян1 / 2
05/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • херинга - 6 бр.
  • горчица - 3 с.л.
  • олио - 100 мл
  • магданоз - 3 - 4 стръка
  • хрян - 1 корен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от кожата и костите и се намазва от двете страни с горчица. Филетата се навиват на рула, връзват се стегнато с конец и се слагат в буркан.

Заливат се с олио, поръсват се с настъргания хрян и се оставят за няколко дни в хладилник.

Сервира се поръсена с накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: