Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Франзели»Пълнена франзела с риба

Пълнена франзела с риба

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Пълнена франзела с риба1 / 2
09/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • риба тон - 150 г от консерва
  • франзела - 1 бр.
  • яйца - 3 бр. (твърдо сварени)
  • лук - 1 глава
  • магданоз - 4 - 5 стръка
  • копър - 3 - 4 стръка
  • черен пипер - ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрязват се краищата на франзелата, издълбава се меката част, за да се получи тръба.

Изваденият хляб се смесва с рибата, нарязаните на дребно яйца, настъргания лук, омекналото краве масло, нарязаните на дребно магданоз и копър.

Добавя се черният пипер. С получената смес се пълни франзелата и се поставя в хладилника.

Преди сервиране франзелата се нарязва на тънки филийки, които се украсяват с накълцан копър и стръкчета магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
40
33
20
10
Дай твоята оценка: