Чийзкейк с конфитюр от малини

08/03/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаИноватор3141037
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 739
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

  • бисквити – 200 г
  • масло – 100г
  • маскарпоне – 200 г сирене
  • крема сирене – 350 г тип филаделфия
  • захар – 100 г
  • яйца – 3 бр.
  • конфитюр – 2/3 ч.ч. от малини
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бисквитите се смилат и се размесват с размекнатото масло. Сместа се разполага върху дъното и стените на форма. Полученият блат се пече 10 минути на 170 градуса и се охлажда.

Двата вида сирене се пасират, към тях се прибавят захарта и яйцата, едно след друго. Бърка се, докато се получи еднороден крем. Охладеният блат се покрива със сместа.

Отгоре се разпределя разбитият конфитюр. Кейкът се пече около 60 минути на 160 градуса. След това се слага на студено за 7 – 8 часа.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар