Магданозено масло

07/03/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо538
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Магданозът се нарязва на много дребно. Маслото се размачква и се смесва с магданоза, като той равномерно се разпределя навсякъде в маслото.

Добавя се лимоновият сок. Оформят се топчици, които се съхраняват в хладилника.

Магданозеното масло се препоръчва за сервиране към панирана риба или с препечени филийки.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар