Супа от зелен фасул

13/03/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
"Някои го хапват плакия, но най-вкусен зеленият фасул е на супа, ето го и доказателството "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 357
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се запържват в зехтина. Прибавят се баклата, зеленият фасул.

Зеленчуковия бульон се добавя и се оставя да заври за 10 мин. След като се снеме от котлона, се добавя белият боб.

Половината супа се пасира, след което се връща отново при другата половина. Овкусява се се със солта и черния пипер. Декорира се с нарязания на ситно див чесън.
подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар