Царевична кремсупа

25/03/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 278
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Царевицата се вари във вряща вода, след което се пасира, като се запазят няколко цели зрънца. Беконът се реже на тънки ленти и се запържва до получаването на златистокафяв цвят.

Лукът се запържва до омекване. Прибавят се царевицата, картофите и 500 мл водата. Сметаната и прясното мляко се загряват, като се внимава да не заври.

Когато вече картофите са готови, се прибавя сметаната и прясното мляко. Добавя се беконът и се овкусява със солта и черния пипер. Украсява се с магданозът и целите зрънца царевица.
подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар