Сардини с коричка от пипер

21/03/2014
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак / Автор
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо206
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Предварително се нагорещява грила. С кухненска ножица по дължина и през коремчетата се разрязват сардините и се почистват от техните вътрешности.

Пиперът се смесва с копъра и чесъна. Кората на един лимон се стърже на ситно, към него се прибавят сол и зехтин. Върху всяка риба се слага стрък от розмарин, поръсва се с подправките и се залива с лимоновата смес. Оставят се около 10 мин. с марината.

Марулята се реже на ситно и се подрежда с кресона в подходящи чинии за сервиране. Другият лимон се реже на четвъртинки и се слага във всяка чиния. Добавят се и рибите. Поливат се с останалата марината.

подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар