Фарфале с риба тон

13/03/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо766
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се вари в подсолена и вряща вода до пълна готовност. Междувременно се запържват чесънът и лукът около 8 мин.

Прибавят се доматите, доматеният сос, розмаринът и маслините за 4 мин.

Пастата се изцежда и се прехвърля в подходяща купа за сервиране, прибавя се готовият вече сос, риба тон и магданозът. Внимателно се разбърква.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар