Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Орзо с пилешки гърди и козе сирене

Орзо с пилешки гърди и козе сирене

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Орзо с пилешки гърди и козе сирене1 / 2
13/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • орзо - 1 1/4 ч.ч.
  • пилешки гърди - 3 ч.ч., печени
  • рукола - 1 1/2 ч.ч.
  • чушки - 1/2 ч.ч., на ситно
  • лук - 1/4 ч.ч. много на ситно
  • босилек - 2 с.л., на ситно нарязан
  • риган - 1 ч.л.
  • винегрет - 2 ч.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • сол - 1/8 ч.л.
  • черен пипер - 1/8 ч.л.
  • козе сирене - 6 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се готви според указанията на опаковката. След като е готова, се изцежда добре.

Орзото се смесва с пилешките гърди, руколата, чушките, лукът, босилекът и риганът. Разбърква се добре.

В малка купа се смесва зехтинът с винегрета, солта и черният пипер. С получения сос се залива пастата. Поръсва се с козето сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: