Канелони Дженовезе

14/03/2014
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 869
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Канелоните се варят според указанията на опаковката. Лукът и чесънът се запържват в зехтина, до пълно омекване.

Спанакът се сипва и се задушава на умерена температура.

Овкусява се с индийското орехче, черния пипер, солта. Добавя се прармезанът и мекото сирене и яйцата. Канелоните се пълнят с готовата смес и се подреждат в тавичката.

Ястието се залива с доматеният сок и пилешкия бульон. Поръсва се с пармезан. Пече се около 40 мин. Поръсва се с босилека.
подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар