Сандвичи с херинга и ябълки

04/04/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо276
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • хляб - 2 филии за сместа
  • херинга - 2 бр. маринована
  • хляб - черен
  • яйца - 2 бр. (сварени)
  • ябълки - 2 бр.
  • лук - 1 глава
  • олио - 2 с.л.
  • оцет - 2 с.л.
  • масло - 50 г
  • кашкавал - 100 г
  • захар - ½ ч.л.
  • черен пипер - ½ ч.л.
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето на херингата се накълцва заедно с лука и твърдо сварените яйца. Добавят се филиите сух хляб, предварително натопен в оцет, обелените и настъргани ябълки, олиото, солта, захарта и черният пипер.

Всичко се разбърква добре. Черният хляб се нарязва на тънки филийки, които се намазват с масло, отгоре се слага сместа с херингата и всичко се посипва с настърган кашкавал.
подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар