Маринован сафрид с препържено олио

21/03/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 381
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • сафрид - 3 бр.
  • морска сол - 3 с.л.
  • оцет - 3 с.л.
  • олио - 100 мл
  • дафинов лист - 2 бр.
  • черен пипер - 8 зърна
  • бахар - 6 зърна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства и се осолява с морска сол. Оставя се едно денонощие в хладилник. Почиства се от солта и се нарежда плътно в буркани.

Залива се с оцет и препържено олио, като между рибата се редят дафинов лист, черен пипер и бахар. Става вкусна след седмица.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар