Риба с царевично брашно

20/03/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 243
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от кожата и костите, посолява се и се овалва в царевично брашно. Изпържва се съвсем леко в сгорещената мазнина.

В същата мазнина се запържват лукът, нарязан на филийки, чушките - на колелца, чесънът - на кубчета, доматите - на едри парчета.

Добавят се виното и черният пипер и всичко се запича в умерена фурна за 10 минути. Готовата риба се сервира поръсена с магданоз и гарнирана с парченца лимон.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
21.03.2016 21:37
Чудесна риба, хрупкава коричка, сочна отвътре!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв