Спагети Болонезе с риган

18/03/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 179
  • Преглеждания за месеца184
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В зехтина се запържват лукът, чесънът, морковът и целината. Долива се малко вода и се пуска натрошеният пилешки бульон. Добавя се черен пипер.

Каймата се прибавя при зеленчуците, като се бърка енергично. Прибавят се виното, доматите, захарта, солта, риганът и босилекът. Добавя се магданозът на ситно нарязан.

Спагетите се варят според указанията на опаковката и се отцеждат. Поднасят се в подходящи чинии за сервиране със соса и поръсени с пармезан.
подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Иво и Деси
Иво и Деси
27.10.2014 18:17
Рецептата е уникална, на нас ни се получи много добре :-)
Само внимавайте със захарта!
Добър апетит!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
12.05.2016 12:06
е то е съвсем малко, само колкото да убие киселинността на доматите
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв