Фетучини карбонара с бекон

17/03/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 429
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се запържва около 1-2 мин. Прибавя се беконът, изцежда се върху кухненска хартия. Яйцата се разбиват с двата вида сирене, като се отделя малко от пармезана за поръсване.

Овкусява се със солта и черният пипер. Фетучините се варят според указанията на опаковката. Отцеждат се и се прехвърлят в дълбок тиган. Яйцата се разбиват с двата вида сирене.

Добавя се солта и черният пипер. Яйчената смес се прехвърля към пастата заедно с чесъна, бекона за около 3 мин. Порциите се поръсват със сиренената.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Трендафилова
Трендафилова
20.03.2014 15:21
Яйцата сурови ли се ядат? Или нещо не сьм разбрала....
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв