Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фарфале с чоризо и тиквички

Фарфале с чоризо и тиквички

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Фарфале с чоризо и тиквички1 / 2
23/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • фарфале - 300 г или макарони
  • чоризо - 200 г
  • тиквички - 3 бр.
  • зехтин - 3 с.л.
  • сметана - 300 мл, течна
  • копър - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Саламът се запържва в зехтина, след което се прибавят тиквичките, нарязани на тънко.

Поръсва се с нарязания копър, осолява се и се поръсва с черен пипер.

Прибавя се течната сметана, сварените и отцедената паста.

Разбърква се добре и се отстранява от огъня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: