Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фетучини с пушено свинско филе и маслини

Фетучини с пушено свинско филе и маслини

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Фетучини с пушено свинско филе и маслини1 / 2
22/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • фетучини - 400 г
  • свинско месо - 120, пушено филе
  • маслини - 100 г, черни, без костилките
  • чери домати - 300 г
  • чесън - 2 скилидки
  • босилек - 1/2 връзка
  • зехтин - 3 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се реже на тънки ивички, запържват се в зехтина до златисто. Прибавят се чери доматите, нарязаният на ситно чесън. Готви се около 15 мин.

Прибавят се маслините, босилекът (като се оставя няколко листенца за украса). Овкусява се със солта и черният пипер.

Пастата се сварява според указанията на опаковката, отцежда се. Сосът се прибавя към пастата и се разбърква внимателно. Декорира се с листенцата босилек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: