Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Равиоли на фурна с чеснов сос и моцарела

Равиоли на фурна с чеснов сос и моцарела

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Равиоли на фурна с чеснов сос и моцарела1 / 2
21/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • равиоли - 1 опаковка, с пълнеж по избор
  • лук - 1 глава, кромид
  • моркови - 2 бр., на ситно
  • домати - 3 бр., на ситно
  • гъби - 100 г, на ситно
  • грах - 100 г, замразен
  • царевица - 100 г
  • зехтин - 3 с.л.
  • масло - 1 с.л., краве
  • моцарела - 100 г
  • сметана - 250 мл, течна
  • чесън - 4 скилидки
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
  • масло - за формата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се задушават до пълна готовност. Овкусяват се със солта и черния пипер.

Пастата се вари според указанията на опаковката, отцеждат се и леко се разбърква.

Сметаната се разбива с пасирания чесън с натрошената Моцарела и разтопеното масло. Ястието се залива със сместа. Пече се в предварително загрята фурна до пълна готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: