Лека майонеза

20/03/2014
marcheva14  Мария Симеоно
отmarcheva14 Мария СимеоноГотвач36962627481
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции250 мл
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 037
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Майонезата се приготвя по традиционния начин, като се разбива жълтъка (на стайна температура), горчицата, сол, и черен пипер.

Внимателно се добавя зехтинът на тънка струйка на умерена степен на миксера. Накрая се добавя киселото мляко и лимоновия сок.
Поръсва се с едро смлян черен пипер.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар