Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Равиоли в сметанов сос

Равиоли в сметанов сос

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Равиоли в сметанов сос1 / 2
01/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Ще се влюбите в тези равиоли в сметанов сос - страхотен вкус"

Необходими Продукти

  • равиоли - 1 опаковка, с гъби и сирене
  • масло - 20 г
  • сметана - 100 мл
  • лук - 1 глава, кромид
  • пармезан - 1 к.ч.
  • чесън - 3 скилидки
  • бяло вино - 2 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
  • орехи - 60 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се запържват. Добавя се виното и сметаната. Сосът се вари, докато се сгъсти.

Овкусява се със солта и черния пипер. Равиолите се варят според указанията на опаковката, отцеждат се и към тях се прибавя соса.

След около 3 мин. се свалят от огъня. Поднасят се с украса от орехи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Кога се слага пармезана?
19.11.2022 20:20